Met dit formulier kun je activiteiten invoeren voor zowel de Nivon-website als voor de Toorts.  Dit formulier is alleen bedoeld voor mensen die nog geen eigen website binnen het Nivon-platform beheren, zoals bijvoorbeeld http://degrutto.nivon.nl .

Groepen met een eigen Nivon site ([naam eigen groep].nivon.nl) voeren hun activiteiten in op hun eigen site (ook als deze site nog niet actief gebruikt wordt). Om dit te doen moet je inloggen op deze site ([naam eigen groep].nivon.nl/wp-admin). (inlog aanvragen via website@nivon.nl, meldt hierbij om welke site het gaat en dat het om activiteiteninvoer gaat). Het kan zijn dat als je inlogt, je een melding krijgt dat je te weinig rechten hebt. Negeer dit bericht en toets in de adresbalk: [naam eigen groep].nivon.nl/toortsinvoer. Je komt dan op een zelfde formulier als hieronder. De activiteit komt nu in het activiteiten overzicht op de Nivon site; wordt klaargezet voor de Toorts redactie, en kan nu eenvoudig op de eigen site getoond worden in activiteitenoverzichten.

Heb je nog geen eigen Nivon site, gebruik dan dit formulier. De activiteiten worden automatische geplaatst op de site. Om de activiteiten ook in Toorts te laten plaatsen, moet je nog het veld Toorts op ja zetten..

Met dit formulier kun je ook verwijzen naar een plek op internet met meer informatie, namelijk onderaan in het veld [URL voor meer informatie]. Als je een eigen site hebt (binnen of buiten deze Nivon-omgeving), kun je daar zo’n pagina plaatsen. Deze verwijzing is niet noodzakelijk, maar als je echt je activiteit goed voor het voetlicht wilt brengen, wel verstandig, ook om bijvoorbeeld je inschrijvingen slim met een formulier te laten doen of vanuit banners e.d. naar zo’n activiteit te kunnen gaan. Daarbij is het slim om eerst de activiteitenpagina aan te maken, en daarna pas dit formulier in te vullen, zodat je weet naar welke URL je moet verwijzen.

Na invoer krijg je een bevestigingsmail.

Succes en wijsheid met invoeren,

Als je nog geen eigen Nivon subsite hebt raden we je aan om met zo’n eigen site aan te vragen en binnen onze omgeving aan de slag te gaan, waar je ook pagina’s kunt maken voor de verschillende activiteiten. Hierop kun je je werving nog veel beter vormgeven en ook bijvoorbeeld inschrijfformulieren handig inrichten.

vriendelijke groeten, LB Nivon

Uitgave schema Toorts 2018

Nummer Verschijnt Deadline
voorjaar 2019 1 maart 2019 25 januari 2019
zomer 2019 31 mei 2019 26 april 2019
herfst 2019 6 september 2019 2 augustus 2019
winter 2019-2020 6 december 2019 1 november 2019