Bedankt voor je bericht! Ook per mail krijg je hiervan een automatische bevestiging. Je activiteit wordt meteen in ons activiteitenoverzicht gezet.

In het geval van een herhaal-activiteit of als er nog iets anders onduideljik is, nemen wij nog even contact op om te zorgen dat het op de juiste wijze in de overzichten terecht komen.

Voor de deadline van Toorts krijg je nog een herinnering om je activiteit na te kijken en indien nodig bij te stellen, zodat we op de dag van de deadline zelf ons overzicht voor de berichten van Toorts kunnen maken.

Op dit moment is de site nog in ontwikkeling. Het is nu wel mogelijk om voor je afdeling/ groep een eigen site binnen de Nivon omgeving te laten maken (zoals eikhold.nivon.nl). Deze wordt kaal opgeleverd en kun je zelf vullen. Op deze site staat een activiteitenformulier, hiermee wordt de activiteit op de eigen site, de Nivon site en , als je dit aangeeft, ook klaargezet voor de Toorts-redactie. In deze eigen omgeving kun je via een formulier ook eenvoudig informatie van activiteiten aanpassen.

toorts@nivon.nl